Domácí dorty pečené s láskou potěší!

Naše cukrárna Hradec Králové PINK ROSES je připravena a nemá obavy ani z návštěvy zvlášť náročného zákazníka, a to proto, že dortíky, které skvěle chutnají, si připravujeme sami ve své vlastní výrobně. Nebaví nás totiž umělé krémy a přísady, které vám většinou nabídnou v pekařství nebo jiných cukrárnách. My na to jdeme úplně jinak. Dbáme především na to, aby naše dortíky chutnaly po skutečných ingrediencích a nikoliv abyste si ke kávě dávali přeslazené dorty s umělou příchutí. Praví fajnšmekři rozpoznají čerstvý dortík domácí výroby od těch nepříliš povedených, byť levnějších, na první pohled! A dá se to poznat, to nám věřte, víme, o čem mluvíme. Stačí se jen pozorně zadívat na dorty – už jen jak jsou vyskládané ve vitríně, na jejich čerstvost i kvalitu.

luxusní dort

Domácí dorty pečené s láskou potěší!

Naše dortíky potěší nejen vaše oči, ale hlavně pohladí i vaše chuťové pohárky natolik, že se k nám budete rádi vracet a takovýchto vážených hostů stále přibývá. Jednou ochutnají, a nastálo se vrací.

Dokážeme vám připravit i skvostné dorty pro slavnostní příležitosti. Vaše milované dítko nastupuje do první třídy? Přijďte nástup vaší ratolesti do školy oslavit do naší cukrárny s příjemným posezením. Budete se u nás cítit výtečně a po strávení našich tradičních nebo díky novým recepturám – luxusních dortíčků si bude připadat váš žaludek jako v pokojíčku…

vynikající zákusek

Pečeme na přání i dorty pro speciální příležitosti!

Nebo si chcete první den nástupu do školičky vychutnat s vaším školákem v rodinném kruhu? Pak vám s radostí upečeme d ě t s k ý d o r t s pohádkovými postavičkami, které vaše dítko zbožňuje. Anebo má raději křehké barevné makronky? I ty pocházejí z naší výrobny a upéct křehoučkou makronku není jen tak! Anebo snad chystáte oslavu zlaté svatby vašich rodičů nebo jubileum prarodičů? I na takové speciální příležitosti – pečení dortů na zakázku – jsme připraveni!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup